Kokous- ja juhlapalvelut

Tiloja niin pieneen kuin isompaankin tilaisuuteen

Katutason Walimosali (250m2) on todellinen tapahtumien areena. Tilassa voi viettää jopa 400 hengen tilaisuudet. Korkeasta salista löytyy myös suuri ja muunneltava esiintymislava. Walimosalista erotettava 107 neliön Masuunisali tarjoaa puitteet 50-80- hengen kokouksiin ja juhliin. 3 ja 4. kerroksessa on kolme (Ahjo, Muottihuone ja Winssi) valoisaa 48-85m2 kokous – ja juhlatilaa.

Tiloissamme on laadukas kokoustekniikka, joka mahdollistaa myös hybridikokoukset.

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaan monipuoliset menut sekä suolaiset ja makeat tarjoilut. Hoidamme halutessanne kaikki yksityiskohdat, joilla varmistamme onnistuneen tapahtuman teille ja vieraillenne.

Valitse sopiva tila

Walimosali

Walimosali (250m2) on todellinen tapahtumien areena. Upeasti entisöidyssä elegantissa ja historiallisessa salissa onnistuvat mainiosti isommat kokoukset, konsertit, näyttelyt ja juhlat.Tilassa voi viettää jopa 400 hengen cocktailtilaisuudet tai 250 hengen istuvat illalliset.. Korkeasta salista löytyy myös suuri ja muunneltava esiintymislava.

Masuunisali

Masuunisali (107m2) tarjoaa puitteet 50-80 hengen kokouksiin, tyky-päiviin ja juhliin.

Muottihuone

Muottihuone (65m2)
Valoisa Muottihuone sopii 30-40 hengen koulutuksiin, workshoppeihin, kursseihin tai vaikkapa aamubrunssitilaisuuteen. Tila taipuu tunnelmalliseksi illalliskabinetiksi jonka rauhassa sujuvat cocktailtilaisuudet, valmistujaiset, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet.

Ahjo

Ahjo (48m2)
Tunnelmallinen Ahjo sopii 15-30 hengen kokouksiin, kursseihin, koulutuksiin ja palavereihin.
Tila taipuu tunnelmalliseksi illalliskabinetiksi jonka rauhassa sujuvat cocktailtilaisuudet, valmistujaiset, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet.

Winssi

Winssi ( 85m2)
Tunnelmallinen Winssi sopii 40-50 hengen koulutuksiin, workshoppeihin, kursseihin tai vaikkapa aamubrunssitilaisuuteen. Tila taipuu tunnelmalliseksi illalliskabinetiksi jonka rauhassa sujuvat cocktailtilaisuudet, valmistujaiset, syntymäpäivät ja muistotilaisuudet.

Varaus- ja peruutusehdot

Tilaisuudesta tulee tarkentaa seuraavat asiat viikkoa ennen tilaisuutta

– arvio henkilömäärästä
– aikataulu, ateria-ajat ja mahdolliset ruokavaliot
– tarvittavat kokousvälineet ja kokoustilan pöytämuoto
– tilaisuuden vastuuhenkilön / kouluttajien nimet
– mahdolliset muut toivomukset

Lopullisen henkilömäärän pyydämme viimeistään neljää arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän tai sen ylittyessä, toteutuneen mukaan. Tilaisuuksien veloitus paikanpäällä tai ennakkoon sovitulla laskutuksella.

Erikoisjärjestelyt

Tilaisuuden mahdollisen ohjelman, orkesterin, erityiskoristelun, erityislupien ym. kustannuksista vastaa tilaaja.

Peruutusehdot

Ryhmät alle 100 henkilöä

Varaus voidaan peruuttaa 14 vrk ennen tilaisuutta veloituksetta
Mikäli varaus peruutetaan 14-7 vrk ennen tilaisuutta on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaajalta 50 % koko tilaisuuden arvosta
Mikäli varaus peruutetaan 6-0 vrk ennen tilaisuutta on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaajalta 100 % koko tilaisuuden arvosta

Ryhmät yli 100 henkilöä

Varaus voidaan peruuttaa 30 vrk ennen tilaisuutta veloituksetta
Mikäli varaus peruutetaan 29-15 vrk ennen tilaisuutta on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaajalta 50 % koko tilaisuuden arvosta.
Mikäli varaus peruutetaan 14-0 vrk ennen tilaisuutta on ravintolalla oikeus laskuttaa tilaajalta 100 % koko tilaisuuden arvosta

Myyjän oikeus peruuttaa varaus

Jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi myyjä perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada takaisin maksamansa ennakkomaksut kokonaisuudessaan. Force majeure esteen takia tilaajalle mahdollisesti syntyneitä muita järjestely – ym kuluja ei korvata.